Over ons

Wat moeten we ons bij jullie voorstellen?

Als je deelnemer wordt krijg je alle verzekeringsprovisies terug. In Nederland betalen we gemiddeld meer dan 20% provisiekosten, elke maand weer en op alle verzekeringen. Dat komt neer op € 500 per jaar die je kwijt bent aan conventionele tussenpersonen. Wij hebben ervoor gezorgd dat de mensen die provisie terugkrijgen. Snel en gemakkelijk, zonder rompslomp of kleine lettertjes.

Hoe werkt dat precies?

Heel simpel: er verandert niets, we schakelen alleen die conventionele tussenpersoon uit. Daardoor komen alle provisies terug na aftrek van een laag, vast bedrag per maand. Vanaf het moment dat je lid wordt en je verzekeringen zijn overgezet, krijg je de verzekeringsprovisie voortaan op je eigen rekening teruggestort.

Hoe is dit geregeld?

Doordat wij u zelf laten kiezen en betalen voor wat u nodig hebt. Tegen een vast bedrag per maand kunt u gebruik maken van onze dienstverlening. U bepaalt dus zelf welke dienst u wenst. En beslist dus zelf welke vergoeding wij van u ontvangen. Dat is altijd stukken minder dan de provisie die de verzekeringsmaatschappijen aan ons uitbetalen, en wij op uw rekening overmaken. Maar voldoende voor ons.

Mijn verzekeringsagent

Wij werken samen met Advies Forum. Dit bedrijf treedt op voor onze klanten als verzekeringstussenpersoon. Advies Forum is gespecialiseerd in ontwikkeling, inkoop, verwerking en beheer van financiële producten. Advies Forum is in bezit van alle noodzakelijke vergunningen en ingeschreven bij de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12003863.

Dit zijn onze kleine lettertjes... want wij houden van duidelijkheid!